Kedves Látogató!

Szeretettel köszöntelek!

Az Adorans a római katolikus vallást, egyházat és hitéletet bemutató oldal. Ez a legszebb és legnagyobb téma, amelyet valaha is emberek feldolgoztak, értelmeztek és továbbadtak az évezredek során.
Szeretnénk ha hozzájárulnál az oldal bővítéséhez képekkel, információkkal, írásokkal, ha kedvet érzel a képgalériák bővítéséhez vagy különböző - itt még nem olvasható imák beküldéséhez.

Megírhatod egy-egy zarándoklaton átélt élményeidet, vezethetsz saját blogot is.

Bármilyen hittel kapcsolatos kérdésed van, vagy szeretnél beszélgetni velem megtalálsz az MSN-en is.

Hasznos és lélekemelő időtöltést kívánok!

Ha kérdéseid vannak hitünkkel kapcsolatban, a Kapcsolatnál írhatsz nekünk levelet vagy a levelezési címünkre: [email protected]


Amennyiben publikusak a kérdéseid és nem zavar ha mások is olvashatják, akkor itt is megírhatod a hozzászólásnál, vagy a Fórumban.

Várom azok jelentkezését, akiknek már volt személyes megtapasztalásuk Jézus Urunkkal, a Szűz Anyával vagy az őrangyalukkal. Kérlek írj levelet a megadott levelezési címre, illetve add át ezt az üzenetet annak, akit érint az ismerőseid közül. A hozzánk írt levelet bizalmasan kezeljük, harmadik személynek nem szolgáltatjuk ki semmilyen körülmények között, kivétel ez alól, ha a levél írója erre felhatalmaz, illetve kéri, hogy közöljük le levelét egészében vagy részben az Adorans oldalán.