Kedves Felhasználóink!

Bizonyára többen észrevettétek már, hogy a Blogot és a Fórumot nem mindenki rendeltetésszerűen használja és az oldalhoz nem méltó tartalmakat tölt fel. Ennek elkerülése érdekében létrehoztam a Blogolók és a Fórumozók csoportját, amely azt jelenti, hogy csak és kizárólag ők tudnak tartalmat beküldeni a Blogokba, illetve a Fórumba.
Természetesen automatikusan megkapták a jogosultságokat akik eddig is, mindannyiunk örömére lélekemelő tartalmakat küldtek be.

Kedves Testvéreim, régi és új felhasználóink!

Arra kérlek Titeket, hogy akik szeretnétek blogolni, fórumozni, legyetek szívesek ezt a kapcsolatnál jelezni az adminnak, megjelölve felhasználói neveteket, vagy itt a hozzászólásnál megadni felhasználói neveteket, hogy a jogosultságot meg tudjam adni Nektek. Akik a hozzászólásnál (amely csak belépés után válik láthatóvá) jelzik igényüket, természetesen elbírálás alá kerülnek, amennyiben fotót sem töltenek fel, illetve semmilyen információt nem közölnek magukról.

Megértéseket köszönöm.

Szeretettel: Adrienn

Hozzászólás-megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás-megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.

Új felhasználóink, akik

Új felhasználóink, akik fotóval és/vagy bemutatkozó szöveggel regisztráltak, automatikusan megkapták a fórumokhoz és bloghoz az írás lehetőségét is, illetve bármelyik kategóriába tudnak fotót, illetve tartalmat beküldeni.