1. Regisztráció Ha még nem jelentkeztél az ingyenes Fantasy MMORPG Metin2-re, akkor ezen az odalon fent meg tudod tenni. Add be a kívánt felhasználó nevedet, az Email címedet és egy általad választott jelszót és erősítsd meg az általános szerződési feltételeket. Néhány perc múlva kapsz egy igazoló Emailt, ami egy linket tartalmaz. Kövesd az utasításokat, hogy aktiváld a számládat.
2. Letölteni és telepíteni Töltsd le az oldalunk download szekciójáról a játékszoftvert. Egy dupla klikk a Setup-fájlra és megindul az online szerepjáték telepítése. Jelöld ki a gépeden a listát, ahová telepíteni akarod a Metin2-t. Indítsd el a telepítést és várd meg amíg befejeződik. A telepítőt bezárhatod a sikeres telepítés után.
3. Metin2 indítása Miután a játék telepítése sikerült, megjelenik a Metin2 szimbólum az asztalodon. Ezen kívül a Windows-startmenüben megjenik egy bejegyzés: Metin2. Dupla klikkel az asztalra, vagy a startmenün keresztül az opció segítségével tudod megindítani a játékot. Ha szükséges, Metin2 automatikusan frissíti magát a legújabb verzióra, ami pár percet vehet igénybe.

A frissítés után be tudod adni a számlád adatait és kijelölhetsz egy játékszervert. Azután a három királyság közül egyik mellett döntened kell és végül egy karaktert formázhatsz. Vedd figyelembe, hogy a karaktereket csak azon a szerveren tudod használni, amelyen létrehoztad.

Metin2

Üdvözlünk a Metin2 játékon!

Egy távolkeleti világ tárul fel előtted festői falvaival és nagy benyomást keltő tájaival.

Veszélyes csaták előtt állsz!

Találd meg az utadat, hogy a harcművészet mesterévé válj, és védd meg az országodat a Metin kövek sötét befolyása elöl.